Vážení rodiče, milí žáci,
 
moc jsem se těšila, že už se spolu zase budeme vídat na chodbách školy, ale bohužel, ještě si na to budeme muset chvilku počkat…..
 
Vláda České republiky vydala dne 30. října 2020 usnesení o přijetí krizového opatření, s účinností ode dne 2. listopadu 2020 od 0:00 hod., do dne 20. listopadu 2020 do 23:59 hod.
Z usnesení vlády pro základní umělecké školy vyplývá, že se zakazuje osobní přítomnost žáků ve školách a pokračuje se v distanční formě vzdělávání. Usnesení vlády má stanovenu platnost do konce stavu nouze (do 20. listopadu 2020) – podobně jako jiná usnesení vlády schvalující krizová opatření. Uvedené však neznamená, že nemůže dojít na základě vyhodnocení epidemiologické situace a připraveného uvolňovacího scénáře ke znovuotevření některých druhů škol či jednotlivých ročníků dříve.
 
Tolik usnesení vlády…..a co to znamená konkrétně pro nás…a pro vás? Naši učitelé jsou v kontaktu se svými žáky, buď on-line, nebo formou videa pokračují ve výuce, aby se děti mohly dále vzdělávat a nepřerušily kontakt s nástrojem, nebo oborem. Až nastoupíme opět do školy, navážeme plynule tam, kam jsme v distanční výuce došli. Ráda bych vám, rodičům, velmi poděkovala za spolupráci, za nahrávání videí a za trpělivost, když něco nejde….jedině vzájemnou pomocí tuto těžkou dobu zvládneme a sejdeme se v lepších časech.
 
Přeji vám pevné zdraví a stále dobrou náladu, covidu-19 navzdory.
Milena Sailerová
V tomto náročném období máme prý, podle odborníků, vyhledávat věci, které se nám líbí…přinášejí nám radost……třeba barevná příroda…..Tak krásný podzim, přátelé!

Související obrázky: