Promenádní koncert orchestru Red Dwarf Band

Konec školního roku už je na dosah, ale hráči orchestru RDB jsou stále v plné práci. Snažili se, aby vás v to pondělní odpoledne potěšili, udělali radost a připomněli, že je svět zase v pořádku. Pokud se vám s námi líbilo, pak byl účel splněn a všechny nás to těší. A já chci věřit, že se v tom nadcházejícím školním roce budeme zase na podobných akcích naší školy vídat častěji. Vlastně si to i hodně přeji a přeji to nám všem. Tak tedy hezké léto, přátelé…..

A ještě mám takové malé info pro hráče orchestru – ráda bych vám všem poděkovala za dnešní profesionální pózování při focení! Je vidět, že jste se v naší škole nenaučili pouze hru na nástroj, ale ještě mnoho dalších věcí potřebných pro život. A jednou z nich je právě to správné, nejsprávnější a jediné dobré postavení, pohled, úsměv…které potřebuji pro pěkné fotky, a ty pak mohu s radostí nahrát na web. Dnes jste dokázali, že tenhle další level jste prostě zvládli na jedničku. Děkuji, jste úžasní, M.S.

Kapelníkovi orchestru, panu Vilému Liebigovi, věnuji vždy jednu samostatnou galerii fotek, protože si to zaslouží. Dovolte mi tedy, abych tuto tradici i tentokrát zachovala….

Související obrázky: