Závěrečný koncert 2018

Název Závěrečný koncert zcela jasně připomíná, že něco končí, v tomto případě školní rok. Ale vždy, když něco končí, tak zároveň i něco dalšího začíná a v tomto případě to jsou prázdniny. Pro děti je to magické slovo, které přináší plno zážitků, nových přátelství a zkušeností. V každém případě jsou prázdniny pro děti i učitele zasloužené a v naší škole obzvláště, protože naši žáci hrají a koncertují opravdu až do posledního dne. Přestože dnešní koncert nesl název „závěrečný“, zdaleka není v tomto školním roce tím posledním.

A tak jestli máte našich vystoupení ještě stále málo, můžete se přijít nadopovat třeba na koncert Klavír filmový a pohádkový, tentokrát do krásného prostředí kavárny Jacques Café Chomutov (26.6.-18:00 hod.), nebo můžete přijít do našeho koncertního sálu na koncert klavírního oddělení, na kterém se představí K. Smítková, M. Dočkalová a A. Braun (27.6.-17:00 hod.). A pokud máte rádi dramatický projev, pak pro vás máme v učebně literárně-dramatického oboru (č. 40) ještě dvě představení našich žáků, s názvem Sedm bláznivých hříchů. Již podle názvu tušíte správně, že tentokrát bude téma lehčího rázu a my se na vás budeme těšit 26. a 27.6., vždy v 18:00 hodin. Také orchestr Red Dwarf Band vás ještě může potěšit svoji hrou, a sice v neděli, 24.6. ve 14:00 hodin na náměstí Dr. E. Beneše, kde bude vystupovat v rámci akce Cesta proti bolesti.

Já myslím, že si tak můžete před prázdninovým volnem naše žáky ještě dosyta užít a budu se s vámi, našimi diváky, těšit zase na viděnou ve školním roce 2018/2019. Hezké léto!

Související obrázky: