Prezentace

Dnešní prezentace na školním nádvoří, i s pravidelným úprkem před kapkami blížícího se deště, který se nakonec ani nekonal, byla takovou pomyslnou tečkou za školním rokem 2021/2022! A to už opravdu! V tomto školním roce už vám nebudeme hrát, zpívat, dokonce ani tancovat. Ne snad, že bychom nechtěli, ale ve čtvrtek začnou prázdniny! A to ve škole nikoho vhodného, kdo by se tak náročného úkolu mohl zhostit, prostě nenajdete. Ale to nevadí. Dva měsíce utečou jako voda a po prázdninách se tady spolu budeme opět setkávat, učit se nové věci, abychom vám je postupně mohli zase ukázat a třeba vás tak potěšit. A to je v podstatě náš cíl – těšit vás…a bavit!

Mám-li bilancovat, pak musím skromně říct, že tento školní rok byl po všech stránkách povedený. Žáci i učitelé dokázali spoustu krásných věcí, posunuli se dál a po téměř dvou covidových letech bylo učení ve škole pro nás všechny balzám. A my jsme si ho užívali. Spolu s našimi žáky. A věřím, že si takovou normální věc, jako setkávat se ve škole a učit se, budeme užívat společně i nadále. A já se na to moc těším.

A teď ještě malé shrnutí na závěr: dnešní odpoledne moderoval (se svým nezaměnitelným šarmem!) pan učitel Miroslav Hefner. Taneční čísla připravila se svými žáky paní učitelka Michala Pořická.A co by byl orchestr bez kapelníka! Takže samozřejmě to všechno měl na starosti pan učitel Vilém Liebig. A výtvarné workshopy připravily učitelky výtvarného oboru Ivana Švejkarová a Šárka Hromádková. Přeji vám krásné léto, přátelé! Tak zase v září….

Související obrázky: