Jirkov jede o 106

Vážení přátelé,

v předvánočním čase mají lidé k sobě blíže a pokud tak nečiní po celý rok, pak alespoň v tomto období dělají dobré skutky a pomáhají těm, kteří pomoc druhých potřebují.

Základní umělecká škola Jirkov by proto ráda podpořila projekt „Jirkov jede o 106“ a pomohla tak finanční částkou občanskému sdružení  ProHandicap, o.s. k nákupu nového automobilu a jeho vybavení.

První z těchto benefičních akcí je Benefiční sborový koncert, který uspořádal Komorní smíšený sbor Ventilky a konal se v sále Základní umělecké školy Jirkov ve čtvrtek 22.11.2012. Spolu s Ventilkami vystoupily na koncertě i další sbory – Jirkovské seniorky, Ženský komorní sbor a Vox Cantabilis. O významu akce promluvila ředitelka MěÚSS Eva Šulcová a ředitel KVIZ Bedřich Fryč. Na závěr koncertu si všechny sbory zazpívaly společnou píseň. Výtěžek koncertu 2 322,- Kč navýšili členové Komorního smíšeného sboru Ventilky o částku 2 000,- Kč, takže celkově poputuje na účet ProHandicap 4 322,- Kč.

Další z benefičních akcí bude jirkovský Advent 10.12.2012, kde vystoupí trubačská skupina Halali a žáci tanečního oboru. Učitelé budou spolu s žáky školy prodávat své výrobky. Malý výběr toho, co si můžete zakoupit pro zkrášlení svých domovů a pro vánoční atmosféru, si můžete prohlédnout na fotografiích.

Sérii benefičních akcí pak uzavře Vánoční koncert orchestru Red Dwarf Band, s názvem Bílé Vánoce. Orchestr si pozval i několik zajímavých hostů, a tak chcete-li se na chvilku zastavit, udělat si sváteční náladu a uklidnit svoji uspěchanou mysl, přijďte v úterý 18.12.2012 v 18:00 hodin do sálu KD Jirkov. Věřím, že se budete dobře bavit, a že se tak i připravíte na nadcházející svátky….

Související obrázky: