PREZENTACE ZUŠ JIRKOV 2023

V pondělí posledního květnového týdne připravila naše škola pro veřejnost Prezentaci oborů ZUŠ, která se konala k blížícímu se svátku Dne dětí a jako součást festivalu ZUŠ Open. Celou prezentaci měl po hudební stránce v režii školní orchestr Red Dwarf Band vedený Vilémem Liebigem a konala se opět na zahradě školy. Jednotlivé skladby orchestru byly proloženy sólisty hudebního oboru. Ukázkou literárně-dramatického oboru pod vedením Denisy Horové byla část muzikálového představení Pomáda. Samostatně se představil také taneční obor Michaly Pořické se svými tanečními choreografiemi. Celou prezentací posluchače slovem provázel Miroslav Hefner, který postupně divákům představil všechny naše vyučované obory.

Výtvarný obor pod vedením Ivany Švejkarové a Šárky Hromádkové připravil nejen pro své žáky, ale i všechny zájemce různých věkových skupin malou výtvarnou dílnu pod širým nebem. Děti i dospělí si mohli vyzkoušet klasickou kresbu, malbu na fólii, tvoření z papíru nebo malbu na obličej.

Prezentace byla malou ochutnávkou toho, co se v naší ZUŠce mohou žáci naučit a zároveň pozváním na zápis na nový školní rok 2023/2024 konaný od 30.5. – 2.6.2023 od 13:00 – 16.30 h v ZUŠ Jirkov. Těšíme se nové žáky.

 

Související obrázky: